Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Alles kunt u opslaan in een garagebox Amstelveen

Als u ruimtegebrek heeft in huis en u heeft niet de beschikking over een garage of grote schuur, dan is het mogelijk om een garagebox Amstelveen te huren. Helemaal als u een kleine woning heeft, dan zal uw huis door de jaren heen al snel te klein worden. Misschien heeft u er moeite mee om spullen weg te doen of u heeft een uitgebreide verzameling opgebouwd die u niet meer in uw huis kwijt kunt? Met een garagebox in Amstelveen heeft u uw spullen of verzameling toch altijd in de buurt en uw huis is weer een stuk opgeruimder.

Een volle garage? Met garageboxen Amstelveen een nieuwe opslagruimte

Het kan best zijn dat u al een garage bij uw huis heeft. Maar een garage thuis kan al snel overvol raken. Een garage wordt dikwijls gebruikt om gereedschap op te slaan of als ruimte gebruikt om dingen te repareren of te maken. Stalt u in uw garage ook nog een auto, dan is de garage direct vol. Als u vaak in uw garage bezig bent, dan moet u de auto buiten parkeren. Kortom, ondanks een garage bij uw huis is het nog steeds mogelijk dat u ruimte tekort komt. Met het huren van garageboxen Amstelveen kunt u ruimtegebrek thuis oplossen. U houdt uw huis netjes en uw spullen staan veilig opgeslagen in een afgesloten opslagruimte.

U kunt uw garagebox huren Amstelveen bij Opslag & Verhuur

Wilt u een garagebox huren Amstelveen? Dan kunt u terecht bij Opslag & Verhuur. Opslag & Verhuur verhuurt garageboxen voor opslag van voertuigen en spullen, een caravanstalling voor winterstalling van uw caravan en opslag voor boten, waaronder een ligplaats in een jachthaven. Er zijn dus vele mogelijkheden om uw voertuigen en spullen in de buurt op te slaan of een nieuwe hobby- of werkruimte in te richten. U kunt huren per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar.

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl