Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Zoekt u een opslag Hoofddorp?

Een groot voordeel van een externe opslagruimte, is dat u al uw spullen, voertuigen of vaartuigen gemakkelijk in de buurt opslaat. Daarbij mag u verwachten dat de opslagruimte een goede beveiliging tegen inbraak en diefstal heeft. Ook staan uw opgeslagen goederen niet bloot aan de weersomstandigheden. Uw goederen of voertuigen staan dus veilig en droog. Bent een inwoner van Hoofddorp of omgeving? Met een opslag Hoofddorp kunt u wanneer u maar wilt uw opslagruimte bezoeken. De opslag hoofddorp is ook zeer geschikt voor winterstalling van bijvoorbeeld een auto, motor, caravan of een boot.

Een luxe opslagruimte Hoofddorp voor uw boot

Met een boot kunt u genieten van een heerlijke vakantie op de Nederlandse wateren. Maar in de winter kunt u meestal niet varen. De winter is ook de ideale periode om uw boot te onderhouden. Dit kunt u uiteraard niet zomaar thuis doen, want dit vergt veel ruimte. Een opslagruimte Hoofddorp is een goede oplossing om uw boot op te slaan. In de opslagruimte wordt uw boot overdekt opgeslagen en heeft u alle mogelijkheden voor onderhoud of reparatie. Wanneer de lente weer aanbreekt, is de boot gemakkelijk uit de opslagruimte te halen en geniet u wederom van een goed onderhouden boot.

Een opslagruimte huren Hoofddorp bij Opslag & Verhuur

Voor opslag van uw goederen, inboedel, voertuigen of vaartuigen, kunt u een opslagruimte huren Hoofddorp bij Opslag & Verhuur. Wat u ook opslaat in uw gehuurde opslagruimte, Opslag & Verhuur garandeert een goed beveiligde opslag, waar u bovendien geen last zult hebben van vocht. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over uw opgeslagen goederen en u kunt uiteraard de opslagruimte bezoeken wanneer u wilt. U kunt een opslagruimte huren voor één of twee maanden, maar ook voor een kwartaal, halfjaar of zolang als u een opslagruimte nodig heeft.

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl