Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Met een opslag Uithoorn staan uw spullen altijd veilig

Tijdens een verbouwing of verhuizing kunt u soms zitten met meubels die in de weg staan. Tijdens een verbouwing zou het handig zijn, dat u geen rekening hoeft te houden met uw meubels. Of u gaat verhuizen, maar uw woning is nog niet gereed om meubels te herbergen? U kunt er bij een verhuizing ook voor kiezen om kostbare spullen even tijdelijk op te slaan, zodat hier geen schade aan ontstaat. Als u woonachtig bent in Uithoorn of omgeving, dan zijn uw spullen gemakkelijk in de buurt op te slaan in een opslag Uithoorn.

Een opslagruimte Uithoorn voor uw verzameling

De tijd dat verzamelaars zich bezighielden met postzegels verzamelen is wel voorbij. En als u dit toch nog doet, dan neemt dit nauwelijks ruimte in. Als hobby kunnen mensen tegenwoordig van alles verzamelen. Ook dingen die wat groter van afmetingen zijn. En hoe leuk verzamelen ook is, uw hobby kan op een gegeven moment een groot gedeelte van de ruimte in uw huis in beslag nemen. Ook al is uw verzameling in geld uitgedrukt niet zoveel waard, u heeft er wel moeite in gestoken om alles bij elkaar te krijgen. Wilt u bij ruimtegebrek uw verzameling opslaan in een opslagruimte Uithoorn, dan mag u er vanuit gaan dat uw verzameling altijd veilig is.

Een opslagruimte huren Uithoorn bij Opslag & Verhuur

Zoekt u een opslagruimte in de buurt van Uithoorn? Dan hoeft u niet lang meer te zoeken. U kunt een opslagruimte huren Uithoorn bij Opslag & Verhuur. Of u nu voertuigen, vaartuigen of meubels opslaat of als uw verzameling wat uit de hand is gelopen, bij Opslag & Verhuur heeft u voldoende mogelijkheden. Het is een veilige plek, waar uw kostbaarheden goede bescherming genieten tegen diefstal, vandalisme en vocht. U kunt bij Opslag & Verhuur terecht voor zowel langdurige als tijdelijke opslagverhuur.

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl