Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

U slaat alles op in een opslagbox Aalsmeer

Vrijwel ieder huishouden heeft wel eens last van ruimtetekort. Ook wanneer uw woning is voorzien van een garage, kunt u alsnog ruimtegebrek ervaren. De garage dient vaak als een opslagruimte van gereedschappen en soms wordt er ook nog een auto gestald. Heeft u toch meer goederen en inboedel die niet meer in uw garage passen, dan is het te overwegen om een opslagbox Aalsmeer te huren. Omdat de opslagbox in Aalsmeer is gelegen, bent u altijd dicht bij uw goederen en inboedel. Uw goederen zijn beschermd tegen inbraak, diefstal en vocht en enkel u heeft toegang tot de opslagbox.

Opslagboxen Aalsmeer voor uw caravan

Reist u regelmatig naar een zonnig vakantieland met een eigen caravan? Weer eenmaal thuis, wilt u waarschijnlijk niet uw uitzicht beperken door de caravan die voor uw deur staat. Misschien heeft u ook helemaal geen ruimte, zoals een oprit of tuin waar u de caravan kunt stallen. U moet dan op zoek naar een externe opslag. Met de opslagboxen Aalsmeer staat uw caravan altijd droog en veilig. Het is mogelijk om uw caravan de gehele winter te stallen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Wanneer de lentezon weer begint te schijnen en u wilt er lekker een weekendje op uit met uw caravan, dan bent u snel bij uw opslagruimte om de caravan op te halen.

Uw opslagbox huren Aalsmeer bij Opslag & Verhuurn

Een opslagruimte huren Aalsmeer maakt het u veel gemakkelijker. Bij een renovatie of verhuizing is het heel gemakkelijk om uw goederen snel op te slaan, zodat u thuis de ruimte heeft om aan de slag te gaan. Opslag & Verhuur biedt u een veilige opslagruimte aan voor alle goederen en inboedel die u maar wilt opslaan. Grote goederen, kleine goederen, meubels, voertuigen en hele verzamelingen, alles is veilig op te bergen in een gehuurde opslagbox.

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl