Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Met een opslagbox Amstelveen is het gemakkelijk verhuizen

Bij een verhuizing kunnen er diverse redenen zijn om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Misschien dat u uw oude woning al moet verlaten, maar nog niet direct in uw nieuwe woning kunt trekken? Dan is het handig als u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan op een plek waar niemand last van heeft. Moeten er kostbare goederen of inboedel verhuisd worden en u twijfelt of dit zonder schade kan tijdens een stressvolle verhuisdag? Sla uw kostbare objecten dan tijdelijk op in een opslagbox Amstelveen. Wanneer de verhuizing achter de rug is, kunt u in alle rust de kostbare stukken overbrengen naar uw nieuwe woning.

Opslagboxen Amstelveen voor opslag inboedel tijdens renovatie

Gaat u uw woning renoveren? Dan gaat >het meestal om een bestaande woning die gemeubileerd is. Het grote nadeel van een renovatie is dat meubels dikwijls in de weg staan. En niet alleen dat, meubels kunnen lijden onder een renovatie. De meubels kunnen aangetast worden door stof, vuil en bouwmaterialen en er is een risico op beschadiging van de meubels. Het beste renoveert u in een lege woning. Meubels staan dan niet in de weg en kunnen niet beschadigd raken. Huur daarom tijdelijk één of meerdere opslagboxen Amstelveen, waar u uw meubels veilig kunt opslaan.

Bij Opslag & Verhuur een opslagbox huren Amstelveen

Of u nu gaat verhuizen of renoveren, u kunt uw opslagbox huren Amstelveen bij Opslag & Verhuur. De opslagbox is geheel gesloten en enkel bereikbaar voor u. U sluit met een opslagbox van Opslag & Verhuur inbraken en diefstal uit en bovendien kan er ook geen vocht bij uw inboedel komen. Naast een opslagbox voor uw inboedel en goederen, is het ook mogelijk om bij Opslag & Verhuur een opslagruimte te huren voor uw voertuigen en vaartuigen. Loopt uw renovatie vertraging op? Dan is dit geen probleem, u kunt de opslagbox voor zowel een korte als lange periode huren.</p

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl