Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.
Stalling voor alles op wielen! Centraal gelegen voor Noord en Zuid-Holland.
Stal zorgeloos uw boot bij Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling.
Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Mooi bedrijfspand op bedrijventerrein Lindepark in de Kwakel. (Verhuurd)

Meer weten over opslag & verhuur ?

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Dus wilt u meer weten of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bel naar 06 – 255 38 119

Laatste nieuws
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !
OPSLAGRUIMTE – NERGENS GOEDKOPER !

Tegen zeer scherpe tarieven de perfecte opslag voor bedrijf of particulier.

Huur een opslagbox Amsterdam voor al uw inboedel

Als hoofdstad is Amsterdam een grote stad met veel kleine woningen. Veel woningen in Amsterdam zijn dusdanig klein dat er nauwelijks enige ruimte is om veel meubels of ander inboedel te plaatsen. Het kan zijn dat u vanuit een grotere woning naar een klein appartementje of bovenwoning in Amsterdam verhuist. U zult hier lang niet al uw inboedel in kwijt kunnen. Toch is het jammer om uw inboedel weg te doen, vooral als het kostbare inboedel is of de inboedel heeft een emotionele waarde. Met een opslagbox Amsterdam hoeft u geen afstand van uw inboedel te doen.

Opslagboxen Amsterdam als opslag van uw bedrijfsruimten

Niet alleen particulieren hebben last van het kleine oppervlakte van de Amsterdamse woningen en appartementen. Ook als u een ondernemer in Amsterdam bent, dan kan zaken doen lastig zijn zonder voldoende ruimte. Heeft u kantoormeubilair of producten die u in uw eigen bedrijfspand niet kwijt kunt? Met één of meerdere opslagboxen Amsterdam is het mogelijk om alles waar in uw bedrijfspand geen ruimte voor is al dan niet tijdelijk op te slaan. U kunt uw goederen voor een bepaalde tijd opslaan, zodat u in de tussentijd uitkijkt naar een groter bedrijfspand en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw opgeslagen goederen.

Bij Opslag & Verhuur kunt u een opslagbox huren Amsterdam

Zoekt u een opslagruimte in Amsterdam of omgeving? U kunt uw opslagbox huren Amsterdam bij Opslag & Verhuur. Dit kan langdurige opslag zijn, maar ook tijdelijke opslag voor als u aan het verhuizen of verbouwen bent. U heeft uw Amsterdamse woning weer vrij en toch hoeft u uw geliefde meubels of objecten niet weg te doen, ze staan voor u opgeslagen in een opslagbox in de buurt. U hoeft niet bang te zijn voor inbraak of aantasting door vocht, de opslagbox is volledig veilig.

Bel voor meer informatie 06-25538119 of mail naar info@opslag-en-verhuur.nl